Vergaderen

Bent u op zoek naar een vergader locatie in Groningen waar u in alle rust een overleg kunt houden? Dan biedt het Asgard Hotel u de representatieve ruimte die u nodig hebt. Onze vergaderruimte bevindt zich op een toplocatie, gelegen op loopafstand van het Groningse stadscentrum en het centraal station. Ook per auto is ons stijlvolle designhotel vanaf de snelwegen A28 en A7 binnen 5 minuten bereikbaar.

Boekt u bij ons een vergaderarrangement, dan kunt u met maximaal 14 personen gebruik maken van onze zaal.U huurt onze stijlvolle ruimte al voor €27,50 per uur. Dit bedrag is inclusief televisiescherm, notitieboekjes en pennen. Indien gewenst voorzien wij uw gezelschap onbeperkt van koffie en thee. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per persoon, per dagdeel. Uiteraard kunt u ook andere wensen, of extra faciliteiten die u in de vergaderruimte nodig hebt, bij ons aanvragen. In goed overleg doen wij er alles aan om uw vergadering soepel te laten verlopen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om in onze vergader locatie de lunch te gebruiken. U kunt al vanaf vier personen van onze biologische lunch genieten. Voor de lunch brengen wij €16,50 per persoon in rekening.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *